26ste VK-symposium

De komende editie van het symposium van de Vereniging voor Kinesiologie vindt plaats op vrijdag 10 december 2021.  Het symposium vormt een ideale gelegenheid om in contact te komen met jonge en gevestigde onderzoekers in het gebied van de Bewegings- en Sportwetenschappen.


Beste Bewegings-en Sportwetenschappers,

 

Het komende VBSW symposium zal dit jaar (normaliter) plaatsvinden in Brussel, en dit op vrijdag 10 december 2021. Uiteraard zal dit afhankelijk zijn van de dan geldende COVID-19 maatregelen, dus we houden jullie verder op de hoogte.

 

Naast 2 interessante ‘post-olympische’ keynotes, wensen we  de PhD studenten en Masterstudenten met hun mondelinge en posterpresentaties opnieuw de gelegenheid te geven om hun wetenschappelijk onderzoek voor te stellen. en oOp die manier kunnen zij nationale congreservaring op te doen en uiteraard ook interuniversitair netwerken.

 

We hopen ook voor de komende editie van het VBSW symposium op een groot aantal wetenschappelijke bijdragen uit de verschillende onderzoeksgebieden binnen de Bewegings-en Sportwetenschappen. Meer informatie omtrent inschrijven en indienen van abstracts volgt binnenkort.

 

Tot 10 december 2021!

 

Jan Boone

Voorzitter

 

Namens het bestuur van de Vereniging voor Bewegings-en Sportwetenschappen


De vereniging voor kinesiologie is een samenwerking van:


Volgende symposium

26ste symposium

Vrijdag 10 december '21

 

Volg ons