28ste VBSW Symposium - 15 december 2023 - Gent

De komende editie van het symposium van de Vereniging voor Bewegings- en Sportwetenschappen vindt plaats op vrijdag 15 december 2023.  Het symposium vormt de ideale gelegenheid om in contact te komen met jonge en gevestigde onderzoekers in het gebied van de Bewegings- en Sportwetenschappen.


Beste Bewegings- en Sportwetenschappers

 

We verwelkomen jullie graag in Leuven op vrijdag 16 december 2022 voor de 27ste editie van het jaarlijks Symposium van de Vereniging voor Bewegings- en Sportwetenschappen (VBSW)

 

De opzet van het symposium blijft ongewijzigd: masterstudenten en post-docs kunnen hun onderzoeksresultaten voorstellen met behulp van een wetenschappelijke poster. PhD-studenten krijgen de keuze: hun onderzoek toelichten aan de hand van een mondelinge presentatie of via de posterbeurs. De presentaties worden afgewisseld met keynotes van twee gerenomeerde experten uit het veld. Het volledige programma vind je hier.

 

 

De inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten! Gelieve de betaling (€25 euro masterstudenten/€45 euro anderen) tijdig in orde te brengen. 

 

We kijken er alvast naar uit om jullie na twee online edities weer allen te verwelkomen op de mooie sportcampus van Leuven

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het VBSW-bestuur

De Vereniging voor Bewegings- en Sportwetenschappen is een samenwerking tussen: