26ste VBSW Symposium - 10 december 2021 - DIGITAAL / ONLINE EDITIE !!!

De komende editie van het symposium van de Vereniging voor Bewegings- en Sportwetenschappen vindt plaats op vrijdag 10 december 2021.  Het symposium vormt een ideale gelegenheid om in contact te komen met jonge en gevestigde onderzoekers in het gebied van de Bewegings- en Sportwetenschappen.


Beste Bewegings-en Sportwetenschappers,

 

We hoopten vurig om elkaar dit jaar terug fysiek (in Brussel) te kunnen ontmoeten, maar helaas steekt COVID-19 daar opnieuw een stokje voor... Aangezien een bijeenkomst met meer dan 100 deelnemers in de huidige omstandigheden niet langer aangewezen lijkt, nemen we als VBSW bestuur onze verantwoordelijkheid op door – met enige pijn in het hart – te beslissen om ook van de  26ste editie van het jaarlijks Symposium van de Vereniging voor Bewegings en Sportwetenschappen (VBSW) een digitaal / online gebeuren te maken.

 

Intussen is de deadline voor het indienen van abstracts verstreken. En dankzij de vele en kwaliteitsvolle inzendingen voor mondelinge en posterpresentaties door zowel Masterstudenten, PhD’ers als post-docs, kunnen we in combinatie met onze 2 ‘post-olympische’ keynote speakers, weer een heel mooi programma voorleggen. Samen met jullie allemaal, gaan we er dus weer vol voor!

 

De datum voor het symposium blijft ongewijzigd (vrijdag 10 december 2021), waarbij we DIGITAAL van start zullen gaan om 9u00 (via Zoom). Alle ingeschreven deelnemers ontvangen hiervoor de nodige (praktische) informatie in hun mailbox.

 

Ondanks deze aangepaste editie, zijn we ervan overtuigd dat we opnieuw op een constructieve manier met elkaar en het lopend onderzoek uit de verschillende domeinen van de Bewegings- en Sportwetenschappen kunnen kennis maken.

 

We rekenen op jullie talrijke aanwezigheid en (inter)actieve bijdrage(s).

 

Tot dan!

 

Vriendelijke groeten,

Het VBSW bestuur.

 

 


De vereniging voor kinesiologie is een samenwerking van:


Volgende symposium

26ste symposium

Vrijdag 10 december '21

 

Volg ons