25ste VK-symposium

De komende editie van het symposium van de Vereniging voor Kinesiologie vindt plaats op vrijdag 11 december 2020. Deze editie zal online doorgaan. Het symposium vormt een ideale gelegenheid om in contact te komen met jonge en gevestigde onderzoekers in het gebied van de Bewegings- en Sportwetenschappen.


Beste Bewegings-en Sportwetenschappers,

 

Normaal zou 2020 een feestjaar moeten worden aangezien we dit jaar het 25-jarig bestaan van onze vereniging vieren. We planden dan ook om van het jaarlijkse symposium een feesteditie te maken, maar ook hier steekt COVID-19 een stokje voor.

 

Een bijeenkomst met 150 deelnemers lijkt ons, als bestuur, in de huidige omstandigheden niet aangewezen. Vandaar hebben we besloten om deze editie digitaal te laten doorgaan om toch de PhD studenten en Masterstudenten de gelegenheid te geven hun wetenschappelijk onderzoek voor te stellen en op die manier ervaring op te doen.

Dit jaar zal het symposium doorgaan op vrijdag 11 december en dit van 8u30 tot 12u30. We hebben het programma wat afgeslankt waarbij de focus ligt op de mondelinge presentaties door PhD studenten en posterpresentaties voor PhD en Masterstudenten.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

o   8u30-8u40: Introductie

o   8u40-9u55: 5 Phd studenten

o   10u05-10u40: Thematische posterpresentaties

o   10u45-12u: 5 Phd studenten

o   12u-12u30: Afsluiting met Prof. Romain Meeusen (25 jaar Vereniging voor Bewegings-en Sportwetenschappen) en prijsuitreiking

 

Vanaf vrijdag 16 oktober kan via deze link ingeschreven worden. Ondanks deze aangepaste editie, hopen we toch op een groot aantal wetenschappelijke bijdragen uit de verschillende onderzoeksgebieden binnen de Bewegings-en Sportwetenschappen.

 

Jan Boone

Voorzitter

 

Namens Het bestuur van de Vereniging voor Bewegings-en Sportwetenschappen


De vereniging voor kinesiologie is een samenwerking van:


Volgende symposium

25ste symposium

Online - Vrijdag 11 december '20

 

Volg ons